03-11-2018, 11:38 AM
(Son Düzenleme: 03-11-2018, 11:46 AM, Düzenleyen: turkstockfotograf.)
(07-17-2017, 12:42 PM)mkalkan Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Shutterstock'u kapatmaya gerek yok. Nerede olduğunu hatırlamıyorum ama bir yerden fotoğrafların satışını durduruyorsunuz. Fotoğraflar satıştan kalkıyor. Eğer shutterstock'a geri dönmek isterseniz tek tıkla uğraşmadan fotoğraflarınızı satışa koyabiliyorsunuz.(06-29-2017, 09:48 PM)agrobacter Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(06-29-2017, 09:22 PM)turkstockfotograf Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ağustosa kadar Alamy'i bekliyorum. Fotoğraflar silinince başvuruda bulunacağım.
simdiden kolay gelsin pisman olmayacagini dusunuyorum
benımde hocam nıyetım var yalnız shutter stock nasıl kapatılıyor hiç fikrim yok, bilginiz varsa paylasabilirmisiniz ?
Evet şuan yaklaşık 5 aydır istock'da Exclusive'im. Pişman mıyım? Hayır. Bazıları istock'tan para kazanamadığını söylüyor. Exclusive olmadan önce benim toplam gelirim %45-55 arası istock'tan geliyordu. Beni Exclusive olmaya iten en büyük neden buydu sanırım.
Exclusive olmanın bana sağladığı avantajlar:
1) Artık tek siteyle uğraşıyorum. Bu işleri çok kolaylaştırdı.
2)Fotoğraflarım en geç 2 gün içinde yayına alınıyor. (Çoğu zaman 1 gün)
3) Exclusive olmadan önce tüm sitelerden kazandığım gelirime göre istock'tan kazandığım gelirim %25 arttı.
Dezavantaları :
Aslında tek bir dezavantajı var. Herkesin şikayet ettiği gelirin ayın 20si civarı belli olması. Bunun dışında şikayetim yok. Olmayı düşünenlere tavsiye ederim.