09-12-2017, 03:57 PM
(09-12-2017, 08:23 AM)Kirlikedi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:onay için gönderdiğiniz görselleri teknik yeterlilik konusunda uygun olup olmadığını dikkatli kontrol edin küçük odak kaymaları bile ret sebebi olabiliyor bazen. Daha önce şehir manzarası olan bir fotoğraf göndermiştim. Fotoğrafta ticari marka isimleri bulunduğuna dair bir uyarı ile ret edildi. Bütün görseli didik didik edip o markayı aradım 2 -3 piksel yeri işgal eden "Kipa'nın Totemi" varmış onu sildim 1 saat içinde görsel onay almıştı. Böyle ufak detaylar bile etkili olabiliyor. Çok sıkıntı yapmayın onay alıncaya kadar farkı eserler yüklemeye devam edin.(09-11-2017, 11:32 PM)Stockgrapher Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, daha önce depositphotos'a yükleme yapıyordum . Diğer sitelerin aksine belli kalitede olan her fotoğraf çok daha rahat kabul edilebiliyor. Istock Fotolia vs eklediğimde ret yiyen görseller bu sitede kabul edildi bir çok defa. Düzenli yüklemelerde satışını belli eden bir site. portföyünüz pasif kaldığında çokta bir satış gerçekleşmiyor.
işin garibi ben üyelik için ilk onayı alamadım niyazık ki nedeni hakkında hiçbir fikrim yok