Istock aylık gelir - Baskı Önizleme +- Anadolu Stok Forum - Türkiye'nin ilk ve tek stok fotoğrafçılık forumu (https://www.anadolustok.com) +-- Forum: Üst Seviye Stok Ajansları (https://www.anadolustok.com/forum-%C3%BCst-seviye-stok-ajanslar%C4%B1) +--- Forum: Istockphoto (https://www.anadolustok.com/forum-istockphoto) +--- Konu Başlığı: Istock aylık gelir (/konu-istock-ayl%C4%B1k-gelir) |
RE: Istock aylık gelir - burak13 - 12-16-2017 işte hepsi para ile alakalı şeyler senin fotoğrafın 1 kasımda satılıyor parasını sana 25 aralıkta ödüyor. O sürede o parayı işletiyor. Bu süre dışında o parayı zaten ay başında veya yıl başında(paketine göre) satın alan kişiden nakit olarak alıyor. bir de o taraftan süre kazanıyor, parayı işletme süresi artıyor. Üstüne üstlük en çok parayı da sen ben gibi komisyon oranı düşük insanlardan kazanıyorlar. Aylık bakiyen 100 usdyi bulmayınca o para 100 usd olana kadar yine onlarda duruyor. Yine işletiyorlar. Anlayacağın para işletiyorlar RE: Istock aylık gelir - memedozaslan - 12-16-2017 (12-16-2017, 11:17 AM)burak13 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: işte hepsi para ile alakalı şeyler senin fotoğrafın 1 kasımda satılıyor parasını sana 25 aralıkta ödüyor. O sürede o parayı işletiyor. Bu süre dışında o parayı zaten ay başında veya yıl başında(paketine göre) satın alan kişiden nakit olarak alıyor. bir de o taraftan süre kazanıyor, parayı işletme süresi artıyor. Üstüne üstlük en çok parayı da sen ben gibi komisyon oranı düşük insanlardan kazanıyorlar. Aylık bakiyen 100 usdyi bulmayınca o para 100 usd olana kadar yine onlarda duruyor. Yine işletiyorlar. Anlayacağın para işletiyorlar E valla bu sistemi kurup para kzanıyorlar, para kazandırtıyorlar, adamlara karşı şapka çıkarıp saygıyla alkışlayacaz neden biz yapmadık ki daha iyisini ? RE: Istock aylık gelir - Kirlikedi - 12-17-2017 (12-16-2017, 11:17 AM)burak13 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: işte hepsi para ile alakalı şeyler senin fotoğrafın 1 kasımda satılıyor parasını sana 25 aralıkta ödüyor. O sürede o parayı işletiyor. Bu süre dışında o parayı zaten ay başında veya yıl başında(paketine göre) satın alan kişiden nakit olarak alıyor. bir de o taraftan süre kazanıyor, parayı işletme süresi artıyor. Üstüne üstlük en çok parayı da sen ben gibi komisyon oranı düşük insanlardan kazanıyorlar. Aylık bakiyen 100 usdyi bulmayınca o para 100 usd olana kadar yine onlarda duruyor. Yine işletiyorlar. Anlayacağın para işletiyorlar işte maktak burdada olsun nede olsa zararı yok diye yüklüyoruz. onlarda bunun bilincinde üstümüzden deli para kazanıyorlar %20 komisyonla yetiniyoruz RE: Istock aylık gelir - mehmetce - 12-19-2017 Istock Kasım 2017 kazançları açıklandı... RE: Istock aylık gelir - Fiwen - 12-19-2017 Neler satmış var ama henüz kaç dolar kazanmışız yok anlamadım ben bu işi... Bir işi de düzgün yapmıyorlar RE: Istock aylık gelir - Lothar - 12-19-2017 Nerden baktınız esp de birşey göünmüyor? RE: Istock aylık gelir - Fiwen - 12-19-2017 esp de content statistics var my performance nın altında oraya girin downloads sekmesine tıklayın november satışları gözüküyor ama royalties kısmında aylık kazanç yok henüz RE: Istock aylık gelir - santoelia - 12-19-2017 bende november gözükmüyor. RE: Istock aylık gelir - Kirlikedi - 12-19-2017 evet kasım satışları görülüyor ama onca görüntülemeye ekimden farklı değil indirme sayısı hayal kırıklığı yine benim için RE: Istock aylık gelir - Kirlikedi - 12-20-2017 bu ayda şaka gibi yüklediğine deymiyor |